Lukaváček v Nebílovských sadech

Lukaváček v Nebílovských sadech
6.června 2019

Karlovarský skřivánek 2018 - Lucka opět bodovala!

Karlovarský skřivánek 2018 - Lucka opět bodovala!
Celostátní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek 2018 - Lucka opět bodovala! (více klikni na FOTO)

Úspěšná reprezentace v celostátním kole pěvecké soutěže 2018!

V pondělí 26.března 2018 se konalo celostátní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek v Karlových Varech. Nedávno jsme Vás informovali, že v kategorii A2- žáků studujících sólový zpěv postoupila z naší školy v Dolní Lukavici 2 děvčata. MARKÉTA ŠÍCHOVÁ, která studujesólový zpěv v ZUŠ Přeštice u p.uč. J. Šimůnka a LUCIE DOLEŠOVÁ, která v loňském roce vyhrála celostátní kolo v kategoriiA1 a v této kategorii již nemohla soutěžit! V letošním roce proto soutěžila s žáky studujícími sólový zpěv /A2/ a reprezentovala naši ZŠ a MŠ v Dolní Lukavici /p.uč. N.Květoňová/. Zazpívala písničky Čerešničky a Pan Tau za doprovodu klavíru Václava Květoně a byla opět úspěšná! Z Karlových Varů si přivezla další ocenění – ČESTNÉ UZNÁNÍ! Děvčatům blahopřejeme za výbornou reprezentaci a přejeme hodně dalších pěveckých úspěchů! Mgr. Naďa Květoňová


Karlovarský skřivánek 2017 - Lucie Dolejšová

Karlovarský skřivánek 2017 - Lucie Dolejšová
Celostátní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek 2017 - Lucie Dolejšová získala 1.místo!!! (více klikni na FOTO)

pátek 21. října 2011

kONCERT U PŘÍLEŽITOSTI DNE HUDBY 16.6.2011

Děti z Lukaváčkuv letošním roce pilně nacvičovaly pásmo sólových i sborových písniček a skladeb na zobcové flétny, abychom mohli tradičně uspořádat koncert u příležitosti DNE HUDBY. Koncert se opravdu vydařil a tímto děkujeme všem účinkujícím a těm, co si nás přišli poslechnout. V pořádání nám pomáhá kulturní komise OÚ Dolní Lukavice, v letošním roce se slečnou Evou Klepsovou, která připravila místní klubovnu a odměny pro účinkující a doprovázející. Na koncertě mohly děti předvést své „muzicírování“ samostatně nebo ve skupinkách podle toho, jak se celý rok připravovaly. Každým rokem i letos program zpestřili žáci ZUŠ Přeštice, které doprovázely p.učitelky Marta Čermáková a Marie Hofmanová. Letos nám zahrála i žačka z Chlumčan, z pobočky ZUŠ Dobřany. Slyšeli jsme hrát děti na zobcovou flétnu, akordeon, klavír, trubku a saxofon. Lukaváček se postaral o závěrečné sborové zpívání, které dokreslilo úžasnou atmosféru celého koncertu a hlasitý potlesk Vás posluchačů. Ten byl tou největší odměnou pro všechny účinkující děti! Tento koncert je vždy „tečkou“ za celoroční prací dětí a jejich učitelů.V letošním školním roce hudební soubor Lukaváček byl pozván na veřejné kulturní vystoupení společností LUKRENA při Slavnosti jablek, zpívání pod Vánočními stromy ve Dnešicích a Dolní Lukavici. Také jsme měli možnost přivítat hrou a zpěvem nové občánky. Krajského kola celostátní pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek v Plzni se zúčastnila Lucie Žofáková.
Děti v Lukaváčku pracovaly pilně po celý rok, a proto zaslouží poděkování nejen ony, ale i jejich rodiče, že je podporují a doprovázejí je na jejich vystoupeních. Poděkování patří ZUŠ Přeštice a sl.E.Klepsové. Přeji všem krásné a slunné prázdniny a těším se v dalším roce NA SLYŠENOU.

Žádné komentáře: